Interieuradviseur bij Slagter Wonen in Ten Boer
Op de koffie bij Slagter Wonen
Interieuradviseur bij Slagter Wonen in Ten Boer
Op de koffie bij Slagter Wonen
Interieuradviseur bij Slagter Wonen in Ten Boer
Op de koffie bij Slagter Wonen

Op de koffie bij Slagter Wonen

Het was het jaar 1932 toen mijnheer en mevrouw Slagter samen een droom waarmaakten. Een eigen meubelwinkel waar ze oude banken oplapten, spiksplinternieuwe stoelen verkochten en gordijnen naaiden. Drie generaties later, werken de stoffeerders en interieuradviseurs er met net zo veel liefde voor het vak. Alleen is de showroom inmiddels uitgebreid naar meer dan 1000 m².

Komt dat zien: waar vakmanschap

Woninginrichting is een ambachtelijk beroep en wij zijn stoffeerders met zorg en liefde voor het vak. We leggen je tapijt en naaien je gordijnen. We vertellen je wat je van onze producten mag verwachten. Ook krijg je altijd een prijsopgave zodat je alleen maar voor leuke verrassingen komt te staan.

Onze showroom

Op ruim 1000 m² hebben wij een zeer uitgebreide collectie eethoeken, slaapcomfort en woningtextiel. Bij ons vind je niet alleen jouw nieuwe interieur, maar krijg je ook creatieve en persoonlijke interieuradviezen. Er is vaak een verschil tussen het huis van je dromen en de realiteit van jouw eigen huis. Gaat het om je huis, de ligging of de ruimte? Aan je interieur ligt het in elk geval niet. Kiezen doe je zelf, maar wij helpen jou graag aan een waar thuisgevoel.


 

Jouw basis

Met beeldbepalende basiselementen en fantasie bereik je meer dan je misschien kunt voorstellen. Maatwerk of standaard, alles is bij ons mogelijk. Koele, warme of naturel kleuren, in onze showroom vind je de juiste kleur en stijl. Jouw huis is aangekleed met mooie stoffen en materialen in de unieke stijl die bij je past, de inrichting is afgestemd op de mensen die erin leven. Wat er ook in de wereld gebeurt iedereen verdient een eigen basis. Een veilige plaats en de belangrijkste bron van warmte en geborgenheid; een levendige, maar ook rustgevende omgeving.

Nieuwe artikelen?